maandag 30 maart 2015

Action Lipsticks: Max & More deel 2

Al eerder reviewde ik een aantal lipsticks van Max & More, het merk dat bij de Action verkocht wordt.  Hier was ik erg over te spreken. Dit was nog maar het eerste deel, vandaag een review van de vier andere lipsticks die ik gekocht had. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

Ook deze lipsticks waren per twee verpakt. De paarse tinten en de wat meer rode tinten zaten samen in een verpakking. Dat is erg leuk als je op zoek bent naar een bepaalde soort kleur, maar wil je verschillende kleuren is het wel wat minder aangezien de twee lipsticks bij elkaar vaak wel ongeveer dezelfde kleur zijn.


Verpakking

De verpakking van de lipsticks zelf is niet zo'n succes. Het voelt goedkoop aan, wat ook wel logisch is voor de prijs, maar door de vierkante doppen heb je al snel een deel van je lipstick weg geschaafd aan de dop. Je moet dus erg goed oppassen als je de dop er weer op doet.
 
Alle lipsticks hebben ook hun eigen naam gekregen. Dit is best bijzonder aangezien er nog zat duurdere merken zijn die alleen maar werken met nummers.
 
 
Cherry Red
 
 
Cherry Red is de lipstick die me het minste aanspreekt. Het is een koele rode kleur die bij mij al snel erg gewaagd en opvallend staat. De lipsticks zelf zitten al vol krassen en rare wazen en de randen waaraan je kunt zien dat de lipstick aan elkaar is geplakt is op z'n zachts gezegd niet zo mooi. Wel ruiken de lipsticks allemaal erg lekker naar een soort bloemige vanille geur.

 
 
Blackcurrant
 


Blackcurrant is een lipstick die ik echt geweldig vind! Het is een mooie donkerpaarse kleur en daardoor een echte herfstkleur. De lipsticks brengen allemaal erg gemakkelijk aan en zijn echt goed gepigmenteerd.
 


 
Verry Berry
Verry Berry is een wat lichtere paarse kleur die een beetje tussen paars en roze in zit. Ook dit vind ik een hele mooie kleur. Zo'n soort kleur had ik nog niet in mijn stash zitten en is dus een goede aanvulling. Ik denk niet dat ik zulk soort kleuren vaak zou dragen, maar deze budgetvarianten zijn daarom een hele goede oplossing. Zo kan je af en toe een wat donkerdere lipstick dragen, zonder dat het je een fortuin heeft gekost voor die paar keer.


 
Warm Whine
 
Warm Whine is zoals de naam al zegt een wat warmere rode kleur. Deze vind ik persoonlijk een stuk mooier dan Cherry Red. Zulk soort kleuren vind ik vaak een stuk klassieker en netter staan. Hierdoor vind ik ze veel makkelijker te combineren dan bijvoorbeeld Cherry Red.
 

De kwaliteit van de Action lipsticks is echt goed. Oké, je moet niet verwachten dat hij er nog perfect op zit na een aantal uur of na een gehele maaltijd genuttigd te hebben, maar daar is de prijs ook naar. Als je je stash graag uit wil breiden met een aantal mooie kleuren voor weinig geld, dan is dit zeker een hele goede aanrader. Deze lipsticks zijn in setjes van twee verkrijgbaar voor €0,89 per pakje.
 
Welke budget lipsticks gebruik jij het liefste?
 
 
 
~Liefs Sandra

4 opmerkingen:

 1. Ze zijn best nog wel ok voor de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor dat geld zien ze er zeker prima uit! Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blackcurrant is m'n favoriete kleur van deze collectie! En ziet er best goed uit voor zo'n goedkope prijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er top uit, ik gebruik diverse budget lipsticks, passende bij mijn oogmake up van die dag...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!