zaterdag 14 maart 2015

Essence I Love Trends Nail Polish: Hope For Love

 
Toen ik in de Kruidvat op zoek was naar de nieuwe lipsticks kwam ik ook een aantal nieuwe nagellakjes tegen. Dit waren vooral lichte pastelkleurtjes. Ik koos een oudroze/paarse kleur uit die onopvallend is, maar toch erg mooi. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Het is een I Love Trends nagellakje in de kleur 07 Hope For Love. Deze kleur doet me erg denken aan de Natural Beauty lipstick van Essence.

Voor deze speciale 'lijn' heeft Essence gebruik gemaakt van een andere verpakking. Wat mij betreft ziet dit er een stuk luxer uit dan de kleurrijke redelijk kinderlijke verpakking van de normale nagellakjes.
 
Hope For Love is een mooie redelijk neutrale roze kleur. Ideaal voor bijvoorbeeld naar mijn werk. Ik was vooral van de knalroze, knalrode en felle kleurtjes. Daar zou ik zelf persoonlijk niet zo snel mee naar mijn werk gaan, maar deze is daar echt perfect voor.
 
De nagellak brengt makkelijk aan en dekt goed. Met twee laagjes dekt hij al volledig. Het leek bij het aanbrengen alsof er strepen zichtbaar werden, maar daar zag je niks meer van toen het eenmaal opgedroogd was.
 
Het uiteindelijke resultaat is een prachtige kleur geschikt voor elk moment. Het is een classy kleur die makkelijk aanbrengt, snel opdroogt en ook nog eens goedkoop is. Deze en de andere lakjes zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €1,89.
 
Wat is jouw favoriete budget nagellakje?
 
 
 
 
~Liefs Sandra

3 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!