woensdag 11 maart 2015

Wishlist maart 2015

Wishlist Maart 2015
Iedereen heeft altijd wel een aantal dingen in zijn/haar hoofd die je graag wilt hebben. Ook ik heb inmiddels een leuk lijstje verzameld van producten die ik erg graag wil hebben. Grotendeels van deze wishlist is wat aan de prijzige kant, maar daar is het een wishlist voor toch? Benieuwd? Lees dan even verder.
 
CHI Curling Iron 1 Inch Krultang - Al een hele tijd droom ik weg bij mooie plaatjes met perfect gekruld haar. Ik heb een krultang, maar één echt goede krultang heb ik nog niet en is heel veel waard. Een goede krultang zorgt voor mooie coupe met krullen.
 
Mac Lipstick Faux - Dit is de lipstick die heel beautywereld wil hebben en dan ook constant uitverkocht is. Dit zou de lipstick moeten zijn die Kylie Kardashian regelmatig draagt. Ook ik wil hem graag hebben, maar heb hem nog niet kunnen bemachtigen.
 
Franje Tas H&M - Deze tas vind ik al een tijdje leuk. Het is een 'speelse' schoudertas door alle franjes die eraan hangen. Het is totaal wat anders dan alle tassen die ik nu heb en dat is juist zo leuk.
 
OPI Nagellak Suzy’s Hungary Again - Ik heb het echt gehad met het koude weer en de zomer kan niet snel genoeg komen. Dit geweldige koraalkleurige lakje zorgt ervoor dat je al snel weer in de vrolijke zomermodes terecht komt.
 
50 MM Lens - De kwaliteit van mijn blog wil ik blijven verbeteren. Goede apparatuur helpt daarbij. Bij mijn huidige camera (Canon 1100D) zat een standaard kitlens die ik nog steeds gebruik voor al mijn foto's. Soms merk ik wel dat ik toch net wat mis. Deze 50 mm lens zou me daarbij kunnen helpen.
 
Nike Internationalist Jacquard - Ik ben al een tijdje op zoek naar nieuwe sneakers. Het liefste sneakers die wat weg hebben van sportschoenen, maar niet helemaal op bijvoorbeeld hardloopschoenen lijken. Deze sneakers kwam ik afgelopen weekend tegen en vind ik echt geweldig! Deze ga ik dan ook zeker aanschaffen.
 
Parfum Annayake Myjabi - Over dit parfum heb je een hele tijd geleden wellicht een artikel kunnen lezen. Een tester van dit parfum kreeg ik toen ik wat bij de Douglas kocht. Helaas is dit parfum alleen per 100 ml verkrijgbaar, waardoor het al snel een redelijk prijzig parfum is.
 
Dit was mijn wishlist. Het eerste wat ik af zal strepen van dit lijstje zijn absoluut de sneakers. Deze vind ik echt geweldig! Met schoenen doe ik een hele tijd dus hier zal ik lang plezier van hebben. Daarnaast hoop ik ook de nieuwe lens van mijn wishlist af te kunnen strepen. Mijn blog is erg belangrijk voor mij en verbetering is altijd welkom.
 
Wat heb jij nog op je wishlist staan?
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

2 opmerkingen:

  1. Die OPI nagellak en die MAC lippenstift wil ik ook! Verder lijkt het me ook leuk om een nieuwe lens te kopen, al ik moet ik eerst m'n camera beter leren kennen, van mezelf althans dan! xx Naomi in Wonderland

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh, dekleur van dat OPI lakje is zo mooi!....

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!