zaterdag 18 april 2015

Parfum: Christina Aguilera Woman

Christina Aguilera heeft al vele lekkere geuren op haar naam staan. Onlangs kwam er weer een nieuw parfum uit: Woman. Dit is een heerlijke vrouwelijke budgetgeur en is ook nog eens gemakkelijk verkrijgbaar. Beter kun je het niet hebben toch? Benieuwd? Lees dan even verder.


Verpakking
 
Het parfum zit in de verpakking die je vast wel bekend voor zal komen. Een mooie flacon met zachte vormen en een subtiele opdruk van bloemen zoals we van Christina Aguilera gewend zijn. De flacon is dan misschien niet erg bijzonder, toch lijkt het goed te werken. Juist de eenvoud zorgt voor een uitstraling die zeker niet onder doet aan die van parfums uit een luxer segment.

"Woman is een ode aan de essentie van de vrouw - een fascinerende combinatie van enthousiasme, vrolijkheid en warme sensualiteit. "
 
 
Geurnoten
 
Topnoten: Ananas, Peer, Bergamot & Peperbessen.
Hartnoten: Magnolia, Honing, Viooltjesblad & Roos.
Basisnoten: Amber, Sandelhout & Tonkaboon.
 
 
De geur
 
De geur is een heerlijk fruitig, maar tegelijkertijd ook bloemig en warm. Het is geen hele zware geur, maar hij is zeker wel aanwezig. Deze geur is geschikt voor zowel jonge meiden als de wat oudere vrouw. Het is een vrouwelijke warme vertrouwde geur die vrijwel iedereen erg lekker zal vinden.
 
 
De prijzen
 
Woman Eau de Parfum 30 ml  €25,78.
Woman Eau de Parfum 50 ml  €33,42.
Woman Eau de Parfum 75 ml  €47.72.
 
Deze nieuwe opvolger is zeker weer een schot in de roos van Christina Aguilera. Het is wederom een heerlijke vrouwelijke zoete geur die iedereen lekker zal vinden en dat alles ook nog eens voor een klein prijsje.
 
Welke budget parfum draag jij graag?
 
 
 
~Liefs Sandra

2 opmerkingen:

  1. Hij lijkt me erg lekker! Ik heb de originele allereerste van Christina altijd in mn tas :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een fijne geur!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!