zondag 31 mei 2015

PERSOONLIJK: Werken & Domeinnaam?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een persoonlijke update heb geschreven. In de tussentijd is er erg veel veranderd en het is dan ook de hoogste tijd om weer even bij te kletsen. De afgelopen paar maanden heb ik fulltime gewerkt en heb veel nagedacht over wat ik met mijn blog wil. Benieuwd? Lees dan even verder.

 De afgelopen paar maanden is er enorm veel veranderd. Ik ben van scholier gegaan naar iemand die een 40 urige werkweek draait. Dat is echt een hele omschakeling. Het is fijn dat je niet meer hoeft te leren en geen huiswerk meer hoeft te maken, maar daarnaast heb je door de week vrijwel geen tijd meer over (voor je gevoel). Ik heb daarentegen nu wel eindelijk een beetje ritme gekregen. Ik kom redelijk gemakkelijk om 7 uur mijn bed uit en als ik om 6 uur thuis kom,kan ik de rest van mijn avond wel besteden zoals ik het zelf wil.
 
Qua blog heb ik eindelijk leren plannen. Vrijwel alle voorbereidende werkzaamheden voor artikelen doe ik in het weekend. De artikelen schrijf ik doordeweeks als ik thuis kom van het werken. Dit is soms best wel even pittig, omdat ook dat hard werken is, maar nog steeds heb ik er zoveel plezier in! Over een paar weken zit mijn stageperiode van 5 maanden erop. Vanaf dan kan ik me nog meer inzetten voor mijn blog.
 
Onlangs waren er trouwens problemen op mijn blog met de reacties. Ik ben inmiddels erachter gekomen waar het aan ligt en dat is nu gelukkig opgelost. Helaas ben ik in die twee dagen dat de reacties het niet deden best wel veel volgers verloren en dat vind ik best wel jammer. Het voelt een beetje als falen. Gelukkig zijn jullie wel gebleven en al jullie lieve reacties maken me altijd weer helemaal vrolijk! Dat is uiteindelijk waarvoor ik het doe.
 
Met mijn blog heb ik grote plannen. Ik wil een 50 mm lens kopen zodat de kwaliteit van mijn foto's een stuk beter zal worden. Daarnaast wil ik me een stuk fanatieker gaan richten op mijn YouTube kanaal. Hoewel ik het soms nog een beetje spannend vind, vind ik het wel erg leuk om te doen.
 
Ik zit momenteel na te denken over een eigen domeinnaam. Beautybysandra.nl is alleen geen optie, aangezien die al bezet is en zal dan ook een andere naam moeten verzinnen. Dat is nog het lastigste, als ik die eenmaal heb kan ik eindelijk echt beginnen. Mijn blog bestaat niet alleen meer uit beauty en die naam past er misschien ook niet helemaal meer bij. Dat wordt dus nog even heel goed nadenken.
 
Er zitten dus allemaal leuke dingen aan te komen en daar heb ik echt onwijs veel zin in! Ik ben echt dankbaar dat er zoveel mensen zijn die mijn blog volgen en mijn artikelen lezen <3!~Liefs Sandra  
 
beautybySandra

2 opmerkingen:

  1. gelukkig maar dat het probleem met je blog opgelost is....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer dat beautybysandra.nl al bezet is, dat zou wel een mooie stap zijn voor je. Die 50 mm-lens is echt zoooooo'n aanrader, weet zeker dat je daar heel veel plezier aan gaat beleven. Zal deze week eens proberen vanaf mijn telefoon of iPad een berichtje bij je achter te laten, dat lukte mij toen inderdaad niet. Is dat opgelost ook?

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!