zaterdag 20 juni 2015

ESSENCE: Longlasting Lipliners


Onlangs bracht Essence een nieuwe reeks met lipliners uit. Meningen waren erg verdeeld en ik was dan ook benieuwd wat ik zou vinden van deze nieuwe lipliners. Helaas waren in de winkel een groot aantal van de kleurtjes niet verkrijgbaar en kon ik er maar drie bemachtigen. Benieuwd? Lees dan even verder.

In 'normaal' licht


In het zonlicht
 
De drie kleurtjes die ik mee nam zijn vrijwel allemaal redelijk uitgesproken en redelijk aanwezige kleurtjes. Je vindt het leuk of juist helemaal niks. Zelf vind ik het altijd erg lastig om zo een swatch te zien, daarom heb ik de kleurtjes ook op mijn lippen aangebracht.


Longlasting Lipliner - 04 Peach Beauty


De kleur 04 Peach Beauty is een kleur die me in eerste instantie een fris en fruitig zomers peachy kleurtje leek. Op mijn lippen is er helaas niet zoveel meer van die peachy kleur te zien, maar is het gewoon bijna oranje. Als ik alleen mijn lippen omtrek en het dan vervolgens helemaal vervaag over de rest van mijn lippen krijg je wel een peachy kleurtje, maar als je hem aanbrengt zoals je het normaal gesproken zou doen dan is het echt geen gezicht.


Longlasting Lipliner - 06 A Girl's Dream06 A Girl's Dream is een donkerrood kleurtje dat ook wel wat weg heeft van paars. Hoewel dit niet een zomers kleurtje is vind ik hem wel erg mooi. Het is een classy kleur die je gelijk een hele andere en verzorgde uitstraling geeft.


Longlasting Lipliner - 03 Yummy Berry


De laatste kleur is ook veruit de heftigste van de drie, maar absoluut mijn favoriet. Het is een geweldig fel zomers paars kleurtje, dat nog veel beter zou staan als je eenmaal wat bruiner bent. Daar moeten we alleen nog eventjes op wachten. Het is zo'n lipkleur die je aanbrengt en waarbij je behalve wat eyeliner en mascara niks meer nodig hebt voor een complete look.

De lipliners zijn gemakkelijk in gebruik doordat je ze niet hoeft te slijpen. De textuur is romig, ze zijn goed gepigmenteerd en brengen makkelijk aan. Zelf heb ik er geen last van gehad dat de puntjes afgebroken zijn, maar misschien is het omdat ik er wat voorzichtiger mee heb gedaan.

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de nieuwe lipliners van Essence. Kleur 04 is niet echt mijn ding, maar de andere twee kleurtjes vind ik wel erg mooi! De lipliners zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €1,59.

Gebruik jij lipliners? Zo ja, wat is je favoriet?
~Liefs Sandra
 
Follow

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!