zondag 7 juni 2015

KORTINGSCODE: BornPrettyStore

Degene onder ons die BornBrettyStore kennen, kennen ze waarschijnlijk alleen van de make-up. Wat velen niet weten is dat ze ook hele leuke budget sierraden en accessoires hebben. Binnenkort zullen jullie daar een artikel over kunnen lezen, maar voor vandaag heb ik ook al wat leuks voor jullie. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Voor degene die BornPrettyStore nog niet kennen heb ik hier een kleine selectie gemaakt van een aantal leuke budget items, zodat je een idee krijgt van wat voor soort winkel het eigenlijk is en wat ze verkopen.
 
Het is een webshop die zowel grote uitbundige sieraden verkoopt als kleine subtiele. Zelf vind ik het beide wel leuk, al ligt het eraan waarmee je het wilt combineren. Er is dus voor ieder wat wils.
 
Ik heb voor jullie een leuke actie weten te regelen. Met de kortingscode ROZT10 krijg je nu 10% korting bij BornPrettyStore. Je artikelen worden gratis wereldwijd verzonden, waardoor je uiteindelijk voor een klein prijsje (lees een paar cent tot een paar euro per product) heel veel leuke sieraden en accessoires kunt scoren. Pssst... Voor degene die niet van de sieraden zijn, deze kortingscode is geldig op alle producten die in de webshop verkrijgbaar zijn.

Kende jij BornPrettyStore al? Ga jij gebruik maken van deze kortingscode?
 
 
 

~Liefs Sandra
 
beautybySandra

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!