zondag 24 juni 2012

Shoplog London: Swatches MUA



                                                                                                                                                                                                                                    
Zoals jullie misschien wel hebben gelezen ben ik een paar weken terug naar London geweest. Tijdens deze leuke trip heb ik natuurlijk wat make-up gekocht. Ik heb mezelf goed ingehouden en heb het bij 3 stuks gelaten. Deze heb ik toen ook in een shoplog laten zien. De foto's waren toen slecht en heb toen geen swatches geplaatst omdat dit gewoonweg niet te doen was. Ik ben nog steeds erg enthousiast over deze producten en wil graag de swatches laten zien.

Als eerste deze 2 trio's van het merk Makeup Academy. Zelf kende ik het merk nog niet en toen ik de testers geprobeerd had was ik helemaal overtuigd en heb er gelijk 2 meegenomen. De verpakking zelf ziet er wat goedkoop uit en ik moet toegeven dat het ook niet al te stevig is, maar door deze goede pigmentatie kon ik ze echt niet laten liggen.

Oogschaduw links op de foto


Oogschaduw rechts op de foto. 

Als laatste heb ik ook nog een highlighter gekocht. De kleur vind ik erg mooi en het heeft een mooie subtiele glitter. Wederom is hier de verpakking niet zo stevig en ook gaan hier de letters redelijk snel vanaf. Voor de rest vind ik het een erg fijn product en gebruik hem daarom ook vaak.

Swatch highligter


Ik hoop dat jullie het leuk vonden alsnog de swatches te zien. En wat vinden jullie van de verbeterde kwaliteit van de foto's? 



~Liefs Sandra



6 opmerkingen:

  1. Wat een mooie highlighter! En wat de verpakking betreft, ik heb een oogschaduwtrio van Bourjois en dat zit in net zo'n crappy verpakking dus aan het merk zal het al niet liggen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie make-up! De higlighter is heel subtiel maar wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi, ik hou heel erg van deze kleur tinten! vind je het leuk elkaar te volgen?x

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!