dinsdag 6 november 2012

Nail of the day: Essence Colour & Go met Fogan Cosmetics Nail Polish


Na een tijdje geen nagellak opgehad te hebben besloot ik om toch maar weer eens uitgebreid mijn nagels te gaan lakken. Ik vind het altijd erg leuk om met mijn nagels bezig te zijn, maar had het zo druk met school dat ik maar liefst 2 weken (!) rondliep met nagellak die er al lang af had gemoeten. Het was dus weer echt nodig.  Na 5 minuten boven al mijn nagellak gehangen te hebben besloot ik om te gaan voor een nagellakje van Essence samen met een topcoat van Fogan.



Ik heb als eerste een laagje van de Color & Go nagellak van Essence aangebracht in de kleur 107 naughty and pink! Hierna heb ik 1 laagje aangebracht van het Fogan lakje in de kleur 08. Deze lakjes heb ik gekocht op de trouwbeurs maar zijn ook in diverse webshops te koop. Dit lakje kostte maar 1 euro, echt spotgoedkoop als je kijkt dat er maar liefst 15 ml in zit. De andere lakjes die ik van dit merk heb dekken erg goed en doen zeker niet onder voor de drogisterij-merken.


















Kennen jullie de lakjes van Fogan al?


~Liefs Sandra




9 opmerkingen:

  1. Mooie kleur! Alleen het merk is Fogan en niet Forgan. Vind dat je een mooie combinatie hebt zo! En ook een hele leuke blog trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah ik vind het echt super mooi, dat roze en die glittertjes, love it! Ik heb je genomineerd voor de liebster award, omdat je zo een leuke blog hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er leuk uitt!!

    Kijk ook eens op BeautyInfection.blogspot.nl
    We zijn net begonnen en maken ook filmpjes! Hopelijk vind je het leuk

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg mooie combinatie :)
    Ik dacht eerst dat de paarse glitters overheersend zouden zijn, maar dit is totaal niet zo!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!