zaterdag 6 december 2014

Outfit: Which Skirt?

Which Skirt?
Soms kom je van die kledingstukken tegen die er onwijs gaaf uit zien, die je zelf misschien niet erg snel zou dragen, maar waarmee je wel gelijk een hele outfit voor je ziet. Dat had ik bij deze top ook en ik ging op zoek naar de outfit dit ik in mijn hoofd had. Benieuwd naar de details? Lees dan even verder.

Top: Forever21 €13,50.
Leren rok:H&M €19,99.
Rok: H&M €4,99.
Schoenen: Omoda €109,00.
Armband: New Look €5,00.
Oorbellen: New Look €3,99.

Deze top is niet echt iets waar ik snel mee zou lopen, maar ik vond hem zo gaaf dat ik er wel een outfit mee moest maken. Het heeft een soort bloemenpatroon met een rood/oranjekleur, een blauwe en een witte kleur. De combinatie van die kleuren zorgt voor een leuk een speels effect. De top zelf is wat wijder en redelijk vormloos, maar dat is weer erg leuk te combineren met een strakke rok. Qua rok heb ik dit keer weer twee keuzes: de leren rok of de stoffen rok. Zelf vind ik de strakke leren rok er geweldig onder staan, maar ik snap als je dat iets té vindt. Doordat de top redelijk vormloos is, is het juist mooi om er iets strakkers onder te dragen. De schoenen heb ik redelijk rustig gelaten, omdat de top al zoveel aandacht naar zich toe trekt. De schoenen zijn zwart en hebben een stoere uitstraling door het wat robuustere ontwerp. Om toch nog wat kleur toe te voegen aan de outfit heb ik gekozen voor een armband en een paar oorbellen in dezelfde kleur blauw als de top.


Met welke rok zou jij deze outfit combineren?



~Liefs Sandra

1 opmerking:

  1. In the year of 2017. People around me suddenly begin to hang out with boat neck black dress.I'm feeling curious and suspicion at the moment:"Is this a thing now?"And here's my thoughts after research and the dress that I bought.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!