vrijdag 20 maart 2015

Neutrale look met donkere ogen

In mijn vorige look gebruikte ik een oogschaduw van  Michael Todd die ik al een hele tijd niet had gebruikt. Dat deed me denken aan de andere oogschaduw die ik van dit merk had; een hele mooie donkerpaarse kleur met glitters. Ik vond die oogschaduw terug en maakte daar een mooie look mee. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Als ondergrond bracht ik de oogschaduwbasis van Catrice aan. Deze zorgt ervoor dat je oogschaduw beter blijft zitten en dat de kleuren een stuk beter uitkomen.

Vervolgens bracht ik een mono-oogschaduw van Catrice, Mr. Copper's Fields, met mijn vingertoppen aan op mijn gehele bewegend ooglid. Normaal gesproken breng ik oogschaduw altijd aan met een kwast, maar deze kleur komt niet goed over als ik hem met een kwast aanbreng. Als ik mijn vingertoppen gebruik komt de kleur een stuk beter over op mijn oogleden.
 
De paarse kleur (Lush) bracht ik aan tot ongeveer de helft van mijn ooglid aan. Ook zette ik hem licht aan in mijn crease. Dit moet je wel goed blenden aangezien de kleur erg donker en gepigmenteerd is.

De paarse kleur zie je niet echt duidelijk aangezien de kleur zo donkerpaars is dat het nog net geen zwart is. De paarse kleur zie je alleen beter als het licht er op een bepaalde manier op schijnt, maar dat is juist mooi.



Beide kleuren bracht ik nog een keer opnieuw aan om de kleur wat intenser te maken. Eyeliner gebruikte ik niet bij deze look omdat dan toch een deel van je ooglid wegvalt. Ik heb ervoor gekozen om mijn bovenste waterlijn in te kleuren met een zwart potlood. Hierdoor lijken je wimpers toch veel voller, maar heb je je ogen niet strak omlijnd. De paarse kleur bracht ik ook aan onder mijn onderste wimperrand. Mijn wimpers heb ik weer voorzien van een laagje mascara.

Om het af te maken heb ik op mijn lippen een mooie rozebruine lipstick aangebracht, namelijk I Am Yours van Essence.



De uiteindelijke look is, ondanks de donkere kleur oogschaduw, een neutrale look geworden. Dit komt ook vooral doordat ik geen eyeliner heb aangebracht. Dit in combinatie met een mooie lichtroze lipstick zorgt voor een rustige redelijk neutrale look.

Wat zou jij nog toevoegen/aanpassen aan deze look?



~Liefs Sandra
 

2 opmerkingen:

  1. Wauw, echt een prachtige/neutrale look <3! En wat ben je een mooie meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa mooi!! Jou oogschaduw manier is net wat anders dan die van mij, ga dat ook eens proberen. Het staat bij jou in elk geval super. De lipstick is er ook mooi bij :)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!