vrijdag 15 februari 2013

Mijn nagels met carnaval


Zoals jullie in een vorig artikel hebben kunnen lezen heb ik carnaval gevierd. Ik heb mijn carnavalsoutfit al laten zien in dit artikel. Maar bij een leuk rood jurkje & mooie smokey make-up horen natuurlijk ook opvallende nagels. Ik had aanvankelijk hele gave gouden glimmende nagels besteld, maar toen ik ze wilde gebruiken waren ze veel te groot en kon ik er jammer genoeg niks mee. Tijd om iets anders te kopen had ik niet dus toverde ik mijn Action nepnagels uit de kast. Benieuwd hoe mijn nagels eruit zagen? Lees dan even verder.

Ik moest dus een noodoplossing bedenken. Ik pakte mijn nepnagels van de Action (De standaard nepnagels met die French Manicure), heb die op maat geknipt en uiteindelijk rood gelakt. De foto's zijn een beetje onduidelijk en de French Manicure zie je hierop echt heel duidelijk. In het echt zag je deze echt helemaal niet meer omdat ik 3 laagjes rode nagellak heb aangebracht. Omdat ik toch even wilde laten zien hoe mijn nagels eruit zagen heb ik een lamp op mijn nagels moeten richten waardoor je de French Manicure er best goed doorheen zag.Zo zijn mijn nagels uiteindelijk geworden. Ik heb ze rood gelakt met een nagellakje van Catrice namelijk kleur 060 Bloody Mary To Go. Dit vond ik toch net iets leuker eruit zien dan dat ik mijn eigen nagels rood lakte, want mijn nagels zien er niet zo mooi uit en zijn zeker niet zo lang.


Hoe zagen jullie nagels eruit met carnaval?~Liefs Sandra


18 opmerkingen:

 1. Dat ziet er prachtig uit! Ik heb mijn blog van Mooij naar The Beauty Suitcase veranderd dus mocht je mij nog willen volgen op Bloglovin willen volgen dan moet je even op de link hieronder klikken en opnieuw op volg dit blog via bloglovin!

  The Beauty Suitcase

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi, prachtige nagels heb je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een heel mooi kleurtje, ik zou vaker rood moeten dragen op mijn nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur! Alleen vind ik de lengte wat aan de lange kant, maar dat is persoonlijk. Ik heb geen carnaval gevierd en draag sowieso maar zelden nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een prachtige kleur rood is dat zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi :) met carnaval doe ik zelf geen nepnagels op, ik ken mezelf rond die tijd van het jaar. Die nagels blijven er bij mij nog geen dag op zitten haha of beter gezegd nog geen avond
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er wel mooi uit, alleen lijken de nagels groter dan je vingers haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt echt prachtige nagels, wauw! Ik vind het ook een hele mooie kleur, dat heb je goed uitgekozen. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie nagels. Echte eyecatchers. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Speedy verandering zo te horen! Pff zonde zeg dat de gouden te groot waren. :( Maar dit ziet er ook tof uit lekker opvallend!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!