woensdag 12 juni 2013

Catrice ultimate colour lipstick 130 Frozen Rose


De afgelopen jaren heb ik me amper geïnteresseerd voor lipsticks. De laatste tijd begint dat steeds meer te komen. Als je mijn blog volgt zal het je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat ik steeds meer lipproducten review. Vandaag ook weer een budget lipstick met een zomers kleurtje. Benieuwd? Lees dan even verder.


Elke keer als ik bij de Catrice schappen sta vind ik het lastig om niet alle lipsticks meteen te kopen. Helaas heb ik daar niet zoveel voor over en kies er altijd netjes maar  één of twee. Deze keer koos ik voor een mooie roze lipstick: Frozen Rose.
Het is echt een  knalroze Barbie kleur. Op mijn lippen vind ik hem iets wat heftig en vaak breng ik hem dan ook lichtjes aan met een kwastje. Dan vind ik hem echt prachtig, maar als ik hem gelijk op mijn lippen aanbreng staat het mij echt niet mooi en zie je ook heel erg goed alle velletjes zitten.


Het is echt een prachtig kleurtje en ik ben er heel erg blij mee. Deze lipstick is verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost €3.99 wat echt goedkoop is voor zo'n fijne lipstick. Wat is jouw favoriete lipstick van Catrice?~Liefs Sandra

5 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!