woensdag 12 juni 2013

Sieraden May 21


Een poosje geleden ontving ik een armbandje van een merk dat ik nog niet kende. Namelijk May 21. Vaak passen armbandjes bij mij nooit echt goed omdat ik best wel smalle polsen heb. Ik was dus ook bang dat ik dit armbandje weer weg moest geven omdat hij veel te groot was. Tot mijn grote verbazing paste het armbandje perfect en sloot het mooi aan om mijn pols. Benieuwd naar het armbandje? Lees dan even verder.


Dit is het armbandje. Het heeft een mooi oranje-achtig kleurtje en is gemaakt van een bandje wat uitrekbaar is. (geen elastiek) De kraaltjes die eraan zitten hebben allemaal verschillende vlakjes en doen me denken aan een discobal. Doordat er allemaal verschillende vlakjes zijn, zie je elke keer allemaal verschillende kleurtjes. Verder zit er nog een hangertje aan met het merk en twee andere kleine kraaltjes.

Verder wordt het erg mooi verpakt in een zwart doosje met subtiele glitters erop. Ook zit er in de verpakking een leuk kaartje waardoor het toch wat persoonlijker wordt.Deze armband vond ik erg leuk en was erg benieuwd wat voor sieraden May 21 nog meer heeft. Zo kwam ik erachter dat ze nog veel meer leuke armbanden en kettingen verkopen.


Ken jij dit merk al? May 21 is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens.
~Liefs Sandra

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!