donderdag 6 juni 2013

Examens gehad, hoe nu verder?


Een week geleden heb ik mijn laatste examen gehad. Volgende week donderdag krijg ik al de uitslag en ik ben heel erg nerveus. Ik hoop dat ik het haal, maar ik vrees dat ik de 5.5 regeling niet gehaald heb. Ik zie het allemaal wel. Het belangrijkste is dat ik nu heel erg veel vrije tijd over heb. Vriendinnen zijn allemaal op vakantie en hebben zelf ook vriendjes waar ze veel tijd mee doorbrengen. Zelf verveel ik me heel erg snel dus bij deze een aantal tips zodat je jezelf niet verveelt.

 1.  Zoek een baantje. Zelf werk ik in een kas waar ik gelukkig vijf keer per week terecht kan. Hierbij werk ik van 8 uur tot half 1. Een ideale tijd. Met de middag ben je klaar en  je hebt nog tijd zat over om andere leuke dingen te gaan doen.
 2. Nieuwe agenda kopen. Mijn agenda van afgelopen schooljaar is bijna ten einde. Aangezien ik nogal van lijstjes ben en alles opschrijven en bijhouden wat ik wanneer moet doen kan ik echt niet zonder een agenda. 
 3. Na al dat harde werken en leren heb je wel een beloning verdiend. Ga lekker shoppen!
 4. Mijn allerleukste opruimklusje is mijn make-up. Alles weer opnieuw uitzoeken, helemaal schoonmaken en opnieuw indelen. 
 5. Mijn kledingkast is ook wel toe aan een grondige opruimbeurt. Alle winterkleding er definitief uit en omruilen voor de zomerkleding. Alles wat te klein is weggooien. Ik hou ervan!
 6. Alle boeken en tijdschriften lezen waar je maanden niet aan toegekomen bent en dus al een hele tijd hebt laten verstoffen in de kast.
 7. Met dit heerlijke weer is er natuurlijk niks fijner dan je bikini aantrekken en heerlijk in de zon te gaan liggen. Alvast voorbruinen voor de vakantie.
 8. Met vriendinnen eindelijk weer leuke dingen gaan doen.
 9. Naar de bioscoop gaan.
 10. Lekker uit eten gaan en heerlijk op een terrasje zitten.
 11. Oude spelletjes uit de kast vissen zoals Rollercoaster Tycoon. Ik ben er weer helemaal verslaafd aan haha.
 12. Eindelijk weer eens gaan stappen en 's morgens vroeg pas weer thuis komen.

Wat doe jij met al die vrije tijd?
~Liefs Sandra

4 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!