maandag 3 juni 2013

Outfit of the day

Elke dag sta ik minstens een half uur voor mijn kast te twijfelen over wat ik aan zal doen. Na ongeveer 3 verschillende setjes aangehad te hebben beslis ik eindelijk. Juist omdat ik altijd zoveel tijd besteed om een leuk setje kleding bij elkaar te zoeken leek het me leuk om jullie mijn outfit van vandaag te laten zien. Benieuwd? Lees dan even verder.

De outfit van vandaag bestond uit één opvallend kledingstuk: het jasje. Als je mijn blog wat langer volgt heb je dit jasje vast in een van mijn shoplogs voorbij zien komen. Op de foto's uit mijn shoplog kwam de kleur van het jasje nooit goed over. Op deze foto is het gelukkig al een stuk beter te zien. Mijn schoenen kreeg ik helaas niet op de foto met de rest van mijn kleding. Daarom heb ik nog even aparte foto's gemaakt van de schoenen die ik die dag aan had.


Deze schoenen had ik aan. Ik heb ze voor kerst gehad en ben er heel erg blij mee omdat ze erg lekker zitten. De hak is wel redelijk hoog, maar als je er een paar keer op gelopen hebt dan valt het wel mee. Deze schoenen zijn van Van Haren. Ze zijn nog te koop. Het linkje staat hieronder.

De kledingstukken & schoenen:

  • Het jasje is van Roses of Aualon. De prijs van dit jasje was €100.00
  • Het hemdje bestaat uit twee hemdjes. Als eerst een simpel zwart hemdje van H&M. Die kostte €4.95. Daar overheen heb ik een hemdje van kant aan. De is van Villa en kostte volgens mij rond de €13.00
  • De broek is van Geisha. Die ik aan heb komt van de kinderafdeling omdat hij anders niet uitsluit bij mijn heupen. Bij Geisha is grotendeels van de 'kinderbroeken' hetzelfde als die van de volwassen broeken. Alleen dan ik een kleiner maatje. Dit wist ik ook niet totdat de verkoopster hiermee aankwam. Deze broek past perfect en ik ben er echt heel erg blij mee. De prijs weet ik helaas niet meer.
  • De schoenen zijn van Van Haren. Deze zijn momenteel nog te koop en kosten €19.90. Klik om naar de website te gaan.Dit was mijn outfit voor vandaag. Zal ik vaker een outfit of the day maken?
~Liefs Sandra


5 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!