vrijdag 5 juli 2013

Essence 3D eyeshadow - 04 Irresistible Caramel Cream




De afgelopen tijd zag ik een aantal reviews voorbij komen van de Essence 3D eyeshadow. Na een paar artikelen gelezen te hebben leken ze me toch wel erg goed. Ik was erg benieuwd hoe deze oogschaduws mij zouden bevallen en besloot er ééntje te kopen. Ik heb een getwijfeld welke kleur ik zou kiezen en uiteindelijk heb ik 04 Irresistible Caramel Cream meegenomen. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.


De verpakking









De verpakking zelf vind ik er leuk uit zien. Het doosje gaat makkelijk open en dicht en ziet er gewoon goed uit. Je moet geen Mac verpakking of iets dergelijks verwachten, maar dat kan je ook niet verwachten voor een oogschaduw van een paar euro. Ik vind het erg leuk dat er twee kleurtjes in één doosje zitten. Ook het reliëf is erg leuk en maakt het allemaal net wat specialer.


De swatches





Wauw, wat een mooie kleurtjes! Die lichte kleur is echt een prachtige highlighter. De bruine kleur is echt de perfecte bruine kleur met een prachtige glans. Zelfs met deze twee kleuren heb je genoeg om een mooie naturelle ooglook mee te maken. De pigmentatie is heel goed en de structuur van deze oogschaduw is ook goed en korrelt niet. 


Ik ben echt heel erg tevreden met deze oogschaduw en ga er binnenkort zeker nog een aantal halen. Deze oogschaduw is verkrijgbaar bij het Kruidvat & Trekpleister voor een prijs van €2.89.




~Liefs Sandra 



4 opmerkingen:

  1. Ik vind de twee kleuren samen echt super
    En lekker cheap die producten van Essence!

    XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een prachtige oogschaduw! de naam ervan is ook heel leuk =)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw dit lijkt me echt een hele mooie oogschaduw, wat dat betreft stelt Essence me echt bijna nooit teleur zeg! Fijne review en mooie swatches!

    Liefs van Rosie

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!