zondag 8 december 2013

Bestelling truien



Al een hele tijd geleden moest ik al nieuwe truien kopen. Het wordt steeds kouder en eigenlijk heb ik nog amper winterkleding. Ik liep al weken te klagen dat ik het koud had, toen mijn moeder er genoeg van kreeg en me dwong wat kleding te bestellen. Ik bestelde drie truien en een nieuw vest. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.


Mijn bestelling is nog niet binnen, maar ik wilde graag laten zien wat ik besteld heb. De kledingstukken zullen jullie vanzelf wel terug zien in een outfit of the day. Toevallig zijn alle kledingstukken van de C&A, terwijl ik daar nog nooit wat gekocht heb. Alles is dus lekker betaalbaar!
 
Als eerste bestelde ik deze trui. Dit is een redelijk simpele trui, maar die glitters en die elastieken banden maken hem toch wat specialer.

Deze trui vond ik echt heel erg leuk. Dit komt vooral door de steentjes die op de schouders zitten en het zachtroze kleurtje.

 Dit is echt zo'n ouderwetse gebreide trui. Hij ziet er heerlijk dik uit en ik denk dat dit zo'n trui is die geweldig staat op zo'n nepleren broek.

Dit jasje vond mijn moeder voor mij. Als dit vestje gebreid is, is hij helemaal geweldig! Het lijkt net een colbertje, maar is een stuk comfortabeler. Ik ben echt heel erg benieuwd naar dit kledingstuk!



Prijzen

Toevallig hebben alle kledingstukken dezelfde prijs, namelijk €15,92.



Ik ben het meest benieuwd naar dat vestje. Dan nog een vraag voor jullie: Waar koop jij vaak je truien?



~Liefs Sandra

 

4 opmerkingen:

  1. Ah wauw, dat is ook niet duur! Vind dat roze truitje met glitters op de schouders erg mooi en goed te combineren. En dat laatste jasje ziet er heel tof uit, ben benieuwd hoe die staat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die eerste en tweede trui vind ik echt super leuk en ook niet duur !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, wat een leukerds allemaal. Ik ben vooral fan van de kabeltrui!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!