zaterdag 28 december 2013

JE M'APPELLE

 
 
Zoals jullie misschien wel weten vind ik het altijd erg lastig om truien te kopen. Ik ben nou eenmaal gek op zomerkleding en als het dan weer winter is en ik nieuwe kleding moet, dan kan ik helemaal niks naar mijn smaak vinden. Een tijdje geleden keek ik wat rond op Facebook toen ik een advertentie zag van een kledingmerk dat ik nog niet kende namelijk Je m'appelle. Toen ik rondkeek op hun site zag ik dat ze hele leuke truien en shirtjes verkochten. Op hun site is er nu ook een goede actie aan de gang. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

  
Dit is maar een kleine greep uit de geweldige collectie die ze hebben. De kleding bevat vooral veel leuke teksten, dus daar moet je wel van houden. Persoonlijk vind ik het laatste shirt echt geweldig! Deze truien en shirtjes kosten normaal rond de €40. Het is begrijpelijk dat er mensen zijn die geen €40 kunnen of willen betalen voor een shirtje. Zelf doe ik dat ook niet heel erg snel. Zoals ik al vertelde hebben ze echt een hele goede aanbieding. Op de gehele collectie geldt namelijk 3 halen 1 betalen. Hierdoor kom je dus uit op ongeveer 12/13 euro per stuk, wat echt een hele goede deal is. Neem dus zeker even een kijkje in de webshop.
 
 
Kende jij dit merk al?
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 
 
Ik wil even duidelijk vermelden dat ik niet betaald krijg voor dit artikel. Er stonden hele leuke kledingstukken op de site en wilde hier graag wat over schrijven.

2 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!