donderdag 9 oktober 2014

W7 In The Buff palette

Al een hele tijd ben ik op zoek naar de palettes van W7. Dankzij een lieve bezoekster kwam ik erachter dat ze bij de OP=OP Voordeelshop deze palettes wel verkochten. Toevallig zit deze winkel bij mij in de buurt en heb ik het In The Buff palette weten te scoren. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.
 
De verpakking van het palette is al bijzonder voor een budget product. Het is een stevige verpakking die goed sluit. Je kunt dit palette dus makkelijk ergens mee naartoe nemen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het in je tas open gaat en beschadigd. Ook de binnenkant is goed afgewerkt. De oogschaduws zitten mooi verzonken in een schuimen mal.

Kwasten die standaard bij oogschaduwdoosjes zitten zijn vaak niet al te best. De kwast die bij dit palette zat viel me nog alles mee. De ene kant is een sponsapplicator en de andere kant een klein stevig kwastje met zachte haren. Dit kwastje is ideaal om onderweg je oogschaduw bij te werken en om bijvoorbeeld een lijntje onder je onderste wimperrand te trekken. Het is geen kwast die ik thuis snel zou pakken, maar prima voor onderweg.
 
Dan nu het belangrijkste: de swatches. Stiekem had ik de swatches al voorbij zien komen bij andere bloggers en wist ik ongeveer wat ik kon verwachten, maar de kleuren zijn in het echt nog veel mooier!
 
Van links naar rechts: Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate & Topaz.

Buff en Sand zijn prachtige highlighters, maar niet zo goed te zien op de foto. Buff is een huidkleurige matte oogschaduw en Sand heeft juist hele fijne glittertjes.
 
Camel, Dust & Topaz zijn heel goed gepigmenteerd en bevatten allemaal een prachtige glans.
 
Chocolate is een matbruine kleur en iets minder goed gepigmenteerd, maar het is wel een kleur die je goed kunt opbouwen.
Van links naar rechts: Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder, Onyx.
 
Ook dit zijn prachtige kleuren, goed gepigmenteerd en de oogschaduws hebben allemaal een fijne zachte structuur.
 
Earth & Wave zijn bruintinten die je in bijna elke look kunt verwerken. Earth is een lichte basic kleur die prachtig zal staan op het bewegend ooglid en Wave is een kleur die je goed aan kunt brengen als eyeliner, in je buitenste ooghoek en in je crease.
 
Storm & Thunder zijn koele grijze tinten met veel gliter. Zelf draag ik vaak warme bruinte tinten, dus deze twee kleuren zijn zeker leuk om eens mee te experimenteren.
 
Silk is een oudroze oogschaduw. Deze is ook perfect als highlighter of als basis van een look waarbij je je ogen alleen wat frisser wil laten lijken.
 
Onyx is de tweede matte kleur uit het hele palette. Deze is echt matzwart en enorm goed gepigmenteerd. Deze gebruik ik graag als eyeliner. Zo is de eyeliner net wat 'zachter', maar alsnog diepzwart.
 
 
Dit palette heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Zelf had ik wat meer matte kleuren in dit palette gezien, maar de kleuren die dit palette bevat zijn erg goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken. Sinds ik In The Buff in mijn bezit heb, heb ik hem bijna elke dag gebruikt. Dat zegt wel wat toch? De palettes van W7 zijn in de OP=OP Voordeelshop verkrijgbaar voor €8,00.
 
 
Welk palette zou jij mij aanraden om te kopen?
 
 
 
~Liefs Sandra 
 

4 opmerkingen:

  1. Hij is zo mooi! Ik was helemaal vergeten dat hier in de stad ook een Op=Op winkel zit. Ga van de week maar eens even kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag toevallig dat je uit Gorinchem komt. In Oosterhout in de Arendshof zit ook een op=op voordeelshop. Daarnaast zouden de w7 palettes ook verkrijgbaar moeten zijn bij een aantal DA filialen, maar dan ben ik ze nog niet tegen gekomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is echt heel mooi, heb hem zelf ook. In the nude is ook heel mooi! X

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!