zaterdag 31 januari 2015

Tip: Nooit meer vlekken mascara op je ooglook


Na een eeuwigheid bezig te zijn geweest om dé perfecte ooglook te maken hoef je alleen nog wat mascara toe te voegen. Je brengt het borsteltje voorzichtig naar je ogen. Je stopt halverwege nog even om er echt de tijd voor te nemen. Wimperhaartjes komen dichterbij en flats... het is weer zover, je hebt zojuist je mooie ooglook voorzien van een klodder zwarte mascara. Ik heb nu een hele eenvoudige tip waardoor dit niet meer zal gebeuren. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Eigenlijk is deze tip erg eenvoudig en voor de hand liggend, maar lange tijd ben ik hier ook niet opgekomen. Omdat er naast mij vast ook nog anderen zijn die worstelen met dit probleem leek het me leuk om deze tip toch te delen met jullie.  

Als je niet wilt dat er mascara op je oogschaduw komt, moet je er simpelweg voor zorgen dat het er niet op kan komen. Hiervoor zijn notitieblaadjes erg geschikt. Ze zijn wat kleiner van formaat en je kunt ze gemakkelijk buigen. Het notitieblaadje plaats je net achter je wimperrand. Hierdoor kan je gemakkelijk je mascara aanbrengen en hoef je ook minder voorzichtig te zijn, waardoor je wimpers er een stuk langer en voller uitzien.
 
Voor nog mooiere wimpers breng plaats je de rand van het notitieblaadje net achter je wimperrand en trekt deze licht naar boven. Hierdoor breng je echt vanaf de aanzet van je wimpers mascara aan en wordt het effect nog mooier.
 
Voor je onderste wimpers is het zelfs nog iets gemakkelijker, maar maak je wel gebruik van hetzelfde principe. Je legt het blaadje gewoon onder je wimpers en brengt de mascara aan. Het ziet er op de foto's misschien wat eng uit, in het echt is dat helemaal niet zo. Je legt alleen het blaadje achter je wimpers neer zodat je geen mascara op je ooglid knoeit, dat is alles.


Ben ik de enige met dit probleem of heb jij er ook weleens last van? ~Liefs Sandra  
 

1 opmerking:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!