maandag 23 februari 2015

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base

 
Een goede budget oogschaduwbasis vinden is altijd een hele zoektocht aangezien die er bijna niet zijn. Toen ik de nieuwe producten van Catrice voorbij zag komen was ik gelijk erg benieuwd naar de oogschaduwbasis. Thuis maakte ik gelijk foto's om het product te kunnen uittesten. Benieuwd? Lees dan even verder.
 
Zover ik weet heeft Catrice de laatste tijd geen vloeibare oogschaduwbasis gehad. Wel was er een oogschaduwbasis verkrijgbaar in een potje wat vergelijkbaar was qua structuur met een crème oogschaduw. Zelf werk ik altijd liever met een vloeibaar product, zodat het makkelijk aan te brengen was.
 
Voor deze oogschaduwbasis gebruikte ik altijd de I Love Stage Eyeshadowbase van Essence. Hoewel iedereen er altijd zo enthousiast over was, merkte ik zelf zo goed als geen verschil. Toch bleef ik hem gebruiken aangezien er vrijwel geen andere budgetvarianten van te krijgen zijn.


De verpakking

Dit product ziet er echt heel luxe uit. Het heeft een mooie classy verpakking wat vooral te danken is aan de matte verpakking en de vormgeving. Het is een mooi klein formaatje en door de vierkante verpakking ligt hij erg goed in de hand.


Ingrediënten

ISODODECANE, TALC, CYCLOPENTSILOXANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, TRIHYDROXYSTEARIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), TRIETHYLHEXANOIN, SORBITAN SESQUIOLEATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYETHYLENE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Wat belooft het product?

Oogleden worden optimaal voorbereid op oogmake-up dankzij deze oogschaduwbasis. De lichte textuur in een naturel nude tint is gemakkelijk aan te brengen en gelijkmatig te verdelen met de flock applicator. De ideale voorbereiding voor je oogleden. De Eyeshadow Base verbetert de kleurintensiteit en helderheid van de oogschaduw, de kleurpigmenten blijven langer mooi en de basis voorkomt dat de kleurpigmenten zich ophopen in de plooi van het ooglid.


Het gebruik

Deze oogschaduwbasis heeft een wat dikkere structuur, maar brengt ondanks dat goed aan met de bijbehorende applicator. Het heeft een nude kleur wat ervoor zorgt dat je oogleden er mooi egaal uitzien. Toen ik de oogschaduwbasis aangebracht had ging ik verder met een look die ik graag wilde maken. Ik bracht een peachy kleur aan en was erg verbaasd. De kleur knalde van mijn oog af.

Deze basis zorgt er zeker voor dat de oogschaduw een stuk intenser wordt dan hij al was. Dit kun je ook goed zien op bovenstaande foto. De linker van de kleuren is zonder oogschaduwbasis en de rechter met. Je ziet dat de kleur met oogschaduwbasis veel intenser en sprekender is dan die zonder oogschaduwbasis.

Het  Daarnaast zorgt hij er ook voor dat de oogschaduw uren mooi blijft zitten zonder dat het in de lijntjes trekt. Ik had 's avonds geen energie meer om mijn make-up eraf te halen, ik weet het niet al te best, maar zelfs de volgende ochtend werd ik wakker met oogschaduw die wel wat vervaagd was, maar nog steeds zichtbaar. Dit zegt wel wat over de goede kwaliteit van deze oogschaduwbasis.

Dit is veruit de beste budget oogschaduwbasis die ik ooit heb gebruikt. Hij zorgt ervoor dat je oogschaduw een stuk intenser is en dat het ook nog eens goed blijft zitten. Dat is alles wat je in een goede oogschaduwbasis zoek toch? Deze oogschaduwbasis is verkrijgbaar voor €3,59 bij Kruidvat en Trekpleister.

Welke oogschaduwbasis gebruik jij het liefste?



~Liefs Sandra 

3 opmerkingen:

  1. Oe, je hebt me nu erg nieuwsgierig gemaakt naar dit product! Ik denk dat ik deze binnenkort maar eens moet aanschaffen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet hij er goed uit zeg! Het verschil tussen wel en geen basis is echt heel erg groot. Een echte budget topper! Ik gebruik nu de Essence I Love Stage, en die is ook echt heel erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oei, naar deze oogschaduw basis word ik best wel nieuwsgierig, ik heb er nu een die ik niet zo heel fijn vind dus goede suggesties zijn welkom..thanx!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!