zondag 26 april 2015

Guhl: Pluiscontrole & Veerkracht Masker




Een aantal weken geleden heb je een artikel kunnen lezen over een haarmasker van Guhl. Die beviel me erg goed, op de geur in het begin na. Vandaag een review van een ander masker van Guhl en ik verklap alvast dat ik deze nog veel fijner vind. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het masker dat ik uitprobeerde is het Pluiscontrole & Veerkracht masker van Guhl. Een masker dat alleen al door de verpakking erg verleidelijk is om te kopen. De felpaarse verpakking vind ik nog leuker dan de zachtroze verpakking van het Zijdeglans masker. Het reflecteert prachtig als de zon erop schijnt, maar is daarom wel een drama om fatsoenlijk op de foto te krijgen.
 
De geur van dit masker is echt heerlijk. Het ruikt zoet en bloemig en deze geur blijft ook lichtjes in je haar aanwezig als het eenmaal opgedroogd is. Ook dit masker zit in een tube wat super handig is. Zo hoef je niet met je natte handen in een pot om het masker eruit te halen.

Dit masker heeft een fijne romige structuur. Waar het andere masker doorzichtig bijna gelachtig was, is dit masker een stuk romiger.  Hij is, net als het andere masker, iets aan de vloeibare kant, maar als je dat eenmaal gewend bent werkt het prima. Hierdoor is het wel gemakkelijk te verdelen op je haar.

Er staat op dat je het 2-3 keer per week moet gebruiken voor optimaal resultaat. 3 keer red ik niet, aangezien ik mijn haar niet zo vaak was. Vaak gebruik ik mijn masker 2 keer in de week. Dit plak ik achter mijn haar-wasroutine aan, al wil ik dat nog wel eens vergeten.


Over het resultaat ben ik echt te spreken. Zelf zie ik enorm veel resultaat. Mijn haar is niet meer statisch, het pluist niet meer, voelt zijdezacht aan en ruikt ook nog eens heerlijk. Het ziet er allemaal een stuk gezonder uit.

Dit masker vind ik persoonlijk een stuk prettiger werken dan het Zijdeglans masker. Toch geeft die net wat meer glans, al ruikt die wel een stuk minder lekker. Vaak wissel ik dus een beetje af tussen beide maskers, maar als ik echt moet kiezen zou ik zeker gaan voor het Pluiscontrole & Veerkracht masker.

Dit masker is o.a. verkrijgbaar bij de Etos. Normaal gesproken kost hij €7,99 maar ik heb twee maskers voor €7,00 kunnen scoren, wat echt een goede deal is. Mocht jij deze, of een ander masker van Guhl, ook willen aanschaffen, dan zou ik zeker de foldertjes goed in de gaten houden. Guhl is namelijk vrijwel elke week in de aanbieding.

Gebruik jij regelmatig een haarmasker of heeft jouw haar dat niet nodig?



~Liefs Sandra 
 
beautybySandra

2 opmerkingen:

  1. Leuke verpakking! Ik gebruik 1 keer in de week een haarmasker, mijn haar is anders echt onhandelbaar haha. Deze lijkt me erg fijn!
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat glanst je haar hier prachtig! Hij doet z'n naam eer aan :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!