donderdag 9 april 2015

Hema lipbalm: 3 & 6

Hema heeft onlangs een aantal nieuwe lipproducten gelanceerd. Als je meerdere beautyblogs volgt heb je ze waarschijnlijk al wel voorbij zien komen. Ik nam twee mooie zomerse kleurtjes mee om uit te proberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Hema heeft onlangs een lipproduct op de markt gebracht dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het product doet me denken aan de Chubby Sticks van Clinique, alleen dan de budget versie. Het is een lipproduct dat qua kleur net zo intens is als een lipstick, maar ook net zo voedend is als een lippenbalsem. Dat alles in de vorm van een soort potlood.
 
De verpakking ziet er erg leuk en kleurrijk uit. Ik krijg er gelijk een zomers en blij gevoel van. De zwarte verpakking zorgt ervoor dat de felle kleurtjes mooi afsteken. Het handige is dat de dop en de onderkant de kleur van het lipproduct hebben. Zo kun je hem makkelijk terugvinden in je stash.

De lipbalms hebben allemaal een heerlijke zoete, fruitige zomerse geur, wat ik erg leuk vind. Het is wel jammer dat ze kleurnummers gebruikt hebben in plaats van namen. Namen vind ik altijd veel leuker en je onthoudt veel makkelijker welk lipproduct je wilt kopen na het lezen van een review.

Kleur nummer 6 is een mooie roze/paarse kleur. Hij brengt gemakkelijk aan, heeft een mooie intense kleur en bevat een matte finish, wat ik zelf altijd wel erg mooi vind. De kleur is wel echt roze, daar moet je wel van houden. Zelf vind ik het voor een keer wel leuk, dagelijks zou ik het niet dragen, maar dat hoeft ook niet. Juist afwisseling vind ik belangrijk.

 
 
Nummer 6 is een mooie koraalroze kleur. Het is een heerlijk zomers kleurtje dat je gehele look meteen lift. Een lekkere knalkleur die zeker mijn favoriet is van deze twee lipbalms. Dit is echt de perfecte felle kleur, waar ik ook helemaal vrolijk van word. Deze lipbalm zal ik van de zomer zeker veel dragen.

Ik ben erg tevreden over de lipbalms van de Hema en baal een beetje dat ik er niet gelijk meer heb gekocht, maar dat ga ik zeker doen zodra ik weer in de stad ben. De lipbalms brengen erg gemakkelijk aan en drogen je lippen niet uit. De lipbalms zijn verkrijgbaar voor €3,50 per stuk.

Heb jij de lipbalms van de Hema al uitgeprobeerd? Wat is jouw favoriet?
~Liefs Sandra
 

3 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!