maandag 25 mei 2015

PLAYSUITS: 8 op een rijtje

Playsuits De zomer is weer in zicht en overal liggen de zomercollecties inmiddels alweer een tijdje in de winkels. Playsuits zie je overal steeds vaker terugkomen en ik ben er echt dol op. Je trekt ze gemakkelijk aan, het zit lekker en met een leuk printje is het al een outfit op zich en hoef je alleen maar na te denken over wat voor schoenen je erbij aantrekt. Ideaal toch? Ik zette een aantal leuke playsuits voor je op een rijtje.
 
Peterpan Nelly €94,95 - De eerste playsuit is gelijk ook de 'schattigste' van het stel. Dit door het leuke bloemenpatroontje, de korte mouwtjes en het peterpan kraagje. Playsuits zijn vaak toch wat korter, maar doordat deze hooggesloten is ziet het er alsnog netjes uit. Het riempje zorgt ervoor dat het geheel wat gebroken wordt en maakt het helemaal af.
 
Black New Look €24,99 - Voor de mensen die niet zo van de patroontjes zijn is een zwarte playsuit erg geschikt. Hij is redelijk basic en subtiel, maar de grote zilveren rits aan de voorkant maakt hem toch net wat leuker. De wat diepere hals in combinatie met de plooien bij de heupen zorgt voor een classy geheel.
 
Coral Loavies - Dit is de fleurigste van allemaal. Het heeft een mooi zomers kleurtje, veel ruches en een kanten broekje. In eerste instantie lijkt het niet allemaal aan elkaar te zitten en dat vind ik het leuke aan deze jumpsuit, het zouden ook gerust een los broekje en shirtje kunnen zijn. Deze playsuits heb je wellicht ook al bij veel andere bloggers voorbij zien komen. Deze is helaas momenteel niet meer verkrijgbaar.
 
Aztec MinkPink €55,96 - Playsuits met printjes vind ik erg leuk, maar dat was je waarschijnlijk al opgevallen aan de collage. Dat kan heel heftig zijn, maar het kan ook een subtiel patroontje zijn. Deze playsuit heeft een soort aztec printje met mooie zachte kleuren. Om het middel zit nog een leuk koortje waarmee je je taille wat meer kunt accentueren en wat het geheel toch wat breekt.
 
Spijkerstof New Look €29,95 - Deze zomer zie je playsuits gemaakt van spijkerstof heel veel voorbij komen en ik vind ze echt geweldig! Ik heb er een gepast die net wat te groot was en waarvan helaas een maatje kleiner er niet meer was. Deze jumpsuit is gemaakt van een hele lichte kleur spijkerstof. De bovenkant doet me denken aan een blouse door de opgerolde mouwtjes, de borstzakjes en het kraagje. Om het middel zit een mooie band en aan de onderkant zit ook nog een soort nepgulp, waardoor het net een echt broekje lijkt.
 
Beach Wehkamp €29,71 - Dit volgende model is een wat losser model. Zelf zou ik hem niet echt dagelijks als kledingstuk dragen, maar voor bijvoorbeeld op het strand is het ideaal om aan te trekken over je bikini heen. Een lekker dun zwierig stofje. Het patroontje en de aardekleuren zijn erg leuk met bijvoorbeeld een knalroze bikini eronder. Dat steekt het mooi af.
 
Hawaï Nelly €69,95 - Deze playsuit vind ik het mooiste van allemaal. Het heeft een mooi zomers patroontje, met mooie kleuren die toch niet al te schreeuwerig is. Het bovenste gedeelte van de playsuit zit mooi strak en het broekje zit wat losser. Het enige wat jammere vind ik dat de hals zo diep is uitgesneden. Er zitten geen bandjes aan en lopen aan de bovenkant mooi rond. Ik vind hem echt geweldig!
 
Panterprint H&M €14,95 - De laatste playsuit is een wat heftiger ding. Je moet er van houden, maar ik denk als je het goed combineert dat het echt wel leuk kan zijn. Het is een wat losser model en heeft een drukke panterprint. Doordat hij wat losser is vind ik dat hij het prima kan hebben.
 
Zelf vind ik de zwarte playsuit en de playsuit zonder bandjes erg leuk. Ik heb echter nog steeds geen playsuit gevonden die mij mooi staat en die helemaal naar mijn zin is. Ik vervolg mijn zoektocht dus nog even en wellicht dat ik nog een aantal van deze playsuits ga bestellen.
 
Welke playsuit uit dit artikel vind jij het leukste?
 
 
 
~Liefs Sandra
 

4 opmerkingen:

  1. Vind ze allemaal heel mooi en leuk eruit zien alleen mij staat zoiets echt niet :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! De zwarte en de hawaï playsuit vind ik het leukst! Het model van de panterpint playsuit vind ik heel mooi, maar ik hou niet zo van panterprint.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben zelf echt helemaal gek op playsuits!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhhh de Koraal kleurige is echt leuk,zo met dat kan en de ruches...schattig en heel erg girly girly

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!