zaterdag 13 juni 2015

BIG BAZAR: Maybelline & Rimmel Lipglosses



Lipgloss is een product dat ik met vlagen gebruik. Mijn 'lipstick' periode was volop bezig toen ik bij de Big Bazar een aantal leuke glosses tegen kwam voor een klein prijsje. Zonder erbij na te denken verdwenen ze in mijn winkelmandje. Inmiddels zijn de glosses hard aan het vechten tegen de lipsticks. Ik heb ze in die korte tijd namelijk al vaak gedragen. Benieuwd? Lees dan even verder.


Bij de Big Bazar verkopen ze ook make-up producten van wat luxere drogisterijmerken die uit bijvoorbeeld oude collecties komen en die daar uit de winkels zijn gegaan. Deze worden voor een paar euro aangeboden bij winkels zoals Big Bazar en de Action. Toen ik een tijdje gelden bij de Big Bazar kwam was er ook nog eens een actie waarbij je twee producten gratis kreeg als je twee make-up producten kocht. Die aanbieding kon ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Ik kocht een oogschaduw, waarover je al een artikel hebt kunnen lezen en drie mooie lipglosses.


Rimmel London Moisture Renew Cream Lipgloss -
145 Pink Protect



De eerste gloss is een redelijk subtiel glossje van Rimmel. Het is een nude kleurtje met een roze ondertoon. Dit is echt een my lips but better kleurtje. Het geeft je lippen een mooie natuurlijke kleur en laat een glans achter met hele subtiele glitters.


Maybelline Colorsensational Shine Gloss -
130 Fuchsia Flash



Deze lipgloss is echt mijn favoriet van de drie. De gloss zorgt voor een donkerroze kleurtje op je lippen. Daarnaast geeft hij je lippen een mooie glans en ik een bepaalde lichtval een kleine sparkle door de minuscule glittertjes. De glans van deze lipgloss vind ik persoonlijk mooier dan degene hierboven. Deze geeft een mooie subtiele glans aan je lippen, terwijl de lipgloss van Rimmel meer een 'vette' glans achterlaat.


Maybelline Colorsensational  Shine Gloss -
420 Glorious Grapefruit


Over de laatste lipgloss die ik in mijn mandje gooide heb ik wel nog even getwijfeld. Het is namelijk een lichtroze lipgloss met een sterke oranje ondertoon. Op de foto lijkt het een lieflijk roze kleurtje, maar dat is dus een beetje vervormd. Op de beginfoto kun je de 'werkelijke' kleur beter zien. Op mijn lippen zie je ook duidelijk die oranje ondertoon terugkomen. Ik heb daarom wel even aan dit glossje moeten wennen, ondanks dat is het een mooie en bijzondere kleur. Deze lipgloss een stuk romiger is in vergelijking met de andere kleurtjes doordat het als enige geen glitters heeft. Het is dan misschien geen kleurtje dat ik iedere dag zou pakken, toch ben ik er blij mee.
 
Hoewel ik erg blij ben met alle kleurtjes is Fuchsia Flash toch echt mijn favoriet. Het is een prachtige kleur, die je lippen weer helemaal laten stralen en een mooi en gezond kleurtje afgeeft. Voor deze drie kleurtjes betaalde ik maar €4,50. (normaal gesproken €3,00 per stuk bij de Big Bazar)

Draag jij nog wel eens lipgloss of liggen ze te verstoffen in je kast?



~Liefs Sandra
 
beautybySandra

1 opmerking:

  1. hihi, ik beken...lipglossen liggen bij mij best vaak te verstoffen in de laatjes....

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!