vrijdag 5 juni 2015

LOOK: Expensive Pink

Expensive Pink is mijn eerste MAC oogschaduw en gelijk ook een heel bijzonder kleurtje. Ik kocht deze onlangs in Parijs en kon niet wachten om er een look mee te maken. De kleur op zichzelf vind ik zo mooi dat ik er een basic frisse look mee heb gemaakt. Benieuwd? Lees dan even verder.


Om de kleur nog mooier uit te laten komen bracht ik eerst een oogschaduwbasis van Catrice aan. Deze zorgt ervoor dat de kleur nog intenser en sprekender wordt en dat de oogschaduw gedurende dag goed blijft zitten en niet in de lijntjes trekt.

Met een platte oogschaduwkwast breng ik Expensive Pink deppend aan over mijn gehele bewegend ooglid. Het was de eerste keer dat ik de oogschaduw ook werkelijk gebruikte voor een look en de kleur is in het echt nog veel mooier dan ik had gedacht. Het is een oudroze kleur met prachtige gouden shimmers erin.
 
Omdat de kleur van zichzelf al zo mooi is wilde ik zo min mogelijk andere oogschaduw toevoegen en een frisse zomerse look maken. Expensive Pink combineerde ik met een matbruine oogschaduw uit een oud Rimmel London palette. Dit is puur om wat meer diepte te creëren. Deze breng ik met een fluffy kwast aan in mijn buitenste ooghoek en het eerste stukje van mijn crease. Dit vervaag ik met dezelfde kwast totdat er een mooie schaduw ontstaat. Met een linerkwastje breng ik dezelfde bruine kleur ook aan onder mijn onderste wimperrand.
 
Met een diepzwarte eyeliner (Dating Joe Black - Catrice) trek ik een eenvoudige eyeliner. Doordat de eyeliner zo zwart en mat is steekt hij mooi af tegen de oogschaduw.

Op mijn lippen breng ik een - My Lips But Better - lipstick aan. Dit is de Come Naturally lipstick van Essence. Mijn wenkbrauwen teken ik bij met een wenkbrauwpotloodje van Catrice en als laatste breng ik nog een laagje mascara aan op zowel mijn boven- als onderwimpers.
 
Het uiteindelijke resultaat is een frisse look geworden met als pronkstuk de prachtige oogschaduw van MAC. Wil je wat meer zien van deze oogschaduw? Er staat een uitgebreid artikel online. Ik ben fan van deze oogschaduw en ga zeker ook nog een aantal wat zwaardere looks maken met dit kleurtje.


Welke oogschaduw is ook zeker een aanwinst en mag absoluut niet ontbreken in mijn stash?



~Liefs Sandra

beautybySandra

1 opmerking:

  1. Wauw wat een mooie look zeg! Expensive pink is een super mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!