woensdag 29 juli 2015

OUTFIT: Stripes & Skater Skirt

 
Mijn skaterskirts die ik onlangs in Parijs kocht vind ik echt geweldig, maar heb ze nog niet zo goed aangehad omdat ik het toch lastig vind om te combineren. Vandaag deed ik weer een nieuwe poging en combineerde hem met een nieuw shirtje van de Primark. Benieuwd? Lees dan even verder.

 


Shirt: Primark / Skaterskirt: Bershka / Panty: Hema / Armband: Jawbone / Schoenen: Primark


De uiteindelijke outfit lijkt een beetje op de outfit die ik al eerder gemaakt heb met deze rok, maar is toch net wat anders. Het shirt is wit met zwart gestreept en heeft een mooie wijde hals. De babyblauwe ballerina's vind ik echt geweldig! Het enige jammere is wel dat je daarbij wel voelt dat ze waarschijnlijk niet zolang mee zullen gaan.

Ik ben erg benieuwd hoe jij deze rok zou combineren. (Ik heb ook nog een witte variant met zwarte horizontale strepen)


~Liefs Sandra
 
Follow

3 opmerkingen:

  1. Wat een onwijs leuke outfit. Ik vind het echt super tof dat je er een rood rokje bij hebt gedaan, dat maakt de outfit zoveel vrolijker. Je schoenen zijn gewoon geweldig. De kleur, de vorm, wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke outfit! Dat shirtje van de Primark heb ik ook hihi. Heb er toevallig laatst ook een outfitpost mee gedaan maar heb het weer heel anders gecombineerd dan jou. Leuk om te zien! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die loafers zijn echt super cute! Mooi kleurtje ook. Ik zou de rok met een witte blouse combineren, maar zo met het gestreepte shirt vind ik hem ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!