zaterdag 1 juni 2013

Favoriete stash Amerikaanse Youtubers


Als ik even niets te doen heb of me verveel dan kijk ik altijd even op Youtube. Vaak zijn dat shoplogs, maar het allerliefste kijk ik toch naar de geweldige make-up stash van Amerikaanse youtubers. Wauw, wat hebben sommige een prachtige stash. Vandaag laat ik mijn favoriete Youtube filmpjes zien waarin Amerikaanse youtubers hun stash laten zien.


Dit is echt de allermooiste stash die ik ooit heb gezien. Die kast is echt zo mooi en ook nog eens al die prachtige producten... Hier kan ik helaas alleen nog maar van dromen.



Vooral die doorzichtige ladekastjes vind ik heel erg handig. Zo kun je erg makkelijk zien wat erin zit en kan je makkelijker het product vinden die je wilt gebruiken.



Deze kast is echt zo schattig! 



Deze stash is echt zo netjes opgeruimd. En heel veel dezelfde verpakkingen, dat vind ik er ook altijd erg mooi uit zien. Hebben jullie dat ook?



Dit zijn een aantal van mijn favoriete stash filmpjes. Er staan enorm veel stashfilmpjes op Youtube. Welke is jouw favoriete? Zouden jullie het trouwens leuk vinden als ik binnenkort ook een stashvideo opneem?



~Liefs Sandra



3 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!