zondag 21 juli 2013

Pleats Please - Isssy Myake eau de toilette


Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer parfum ga gebruiken als een soort van routine. Voordat ik weg ga moet ik van mezelf een lekker luchtje opspuiten. Mijn luchtjes gaan dus steeds sneller op. Ik ben dus nodig toe aan een paar nieuwe luchtjes omdat in bijna al mijn flacons nog maar een bodempje zit. Toen we voor vaderdag een luchtje kochten kregen we er een aantal testertjes bij. Een aantal waren zo lekker dat ik de fullsize ervan graag wil halen en er een artikel over wilde schrijven omdat er vast wel meer mensen zijn die niet precies weten wat voor luchtje ze willen kopen. Ben je benieuwd waar dit luchtje naar ruikt? Lees dan even verder.


De verpakking

Deze is erg anders dan de standaard parfumflesjes. Het is een erg leuke flacon met erg veel hoeken erin wat een erg leuk effect geeft. De letters zijn rood en vallen goed op. Verder vind ik de dop ook erg leuk. Op een of andere manier doet het me denken aan al die planten in bijvoorbeeld de zee. Snappen jullie wat ik bedoel?


De geur

Een geur vind ik altijd lastig om te omschrijven. Ik vind het een lekkere zoete wat zwaardere geur. Dit is een geur die vooral geschikt is voor de wat oudere vrouwen. Hier bedoel ik mee dat ik deze geur niet zo snel zou aanraden aan een 15/16 jarige. Zelf ben ik echt helemaal weg van dit luchtje. Hij ruikt erg lekker en chique zonder dat het gelijk extreem zwaar is, want dat is persoonlijk niks voor mij.


De noten

Top geurnoten: Peer
Midden geurnoten: Pioenroos, Lathyrus, Indool
Basis geurnoten: Patchouli, Ceder, Vanille, White Musk.


Ik ben dus helemaal weg van dit luchtje en was blij verrast toen ik de prijs zag. Dit luchtje kost namelijk €40,42 voor 30 ml wat ik opzich wel mee vind vallen. Er zijn inderdaad veel goedkopere luchtjes, maar dit parfum behoort niet tot de onbetaalbare luchtjes. 


Kennen jullie deze geur al?



~Liefs Sandra

4 opmerkingen:

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Elke reactie lees ik met erg veel plezier!